Meny Lukk

Omtale

Vi var i fullstendig krise bare minutter før vi skulle på scenen, og var rett og slett desperate. Heldigvis var ikke gutta i Bodø Lyd & Lys DA langt unna. Gutta stilte opp sent en lørdagskveld for å hjelpe oss og vårt lille coverband. Lyden ble rett og slett fantastisk, og samtidig fikk vi en innføring i det splitter nye anlegget vårt! Dette er gutta dere skal kontakte dersom dere trenger både Lyd og Lys! Tusen takk for hjelpen, det hadde aldri gått uten dere 
Sju øyne av seks mulige på terningen til dere!

– Tuttuduru

Tusen takk til dere på Bodø Lyd og Lys som stod for scene, lys og lyd under vårt arrangement Eid for Alle. Flott at dere kom med gode råd og løsninger underveis, løste raskt uforutsette utfordringer, kjempebra levert med knall lys og lyd, ble en minnesrik dag for både store og små!

– Eid For Alle I Bodø

På vegne av IK Junkeren rettes en stor takk til Bodø Lyd & Lys for meget profesjonelt gjennomført lyd & lysshow under Hestehoven 3v3 Cup. Som dere ser av bildet hadde vi besøk av tidligere verdensmester i fotballtriksing Anders «Azun» Solum. Han leverte et fantastisk trikseshow med strålende lyd & lys, takket være gutta i Bodø Lyd & Lys. Vil anbefale Bodø Lyd & Lys på det varmeste!!

– Runar Bo Eriksen, IK Junkeren